Då var man ett år äldre

Idag blev jag 21 år. Helst hade jag stannat vid 20, kan man hoppa över ett år så fyller jag 21 nästa år istället?


Har varit iväg och köpt lite fika, Malin kommer och fikar med mig sen för mamma kommer inte hem förens efter 17, inte så roligt att sitta hemma ensam på sin födelsedag.


Ringde efter "min" dator som varit på lagning i 3 veckor idag, den ska tydligen vara klar i dag. Fick inte veta vad felet var för killen som hade hand om den "var inte där för tillfället" det är andra gången dom säger så nu, för det första sa han att han skulle ringa "så fort han visste vad felet var" för om det var virus måste dom formatera om datorn och då försvinner ju allt som finns  på den, därför måste dom ha tillstånd för att göra det. Och idag när jag ringer säger dom att den ska vara klar idag. Öhhh? seriösa dom verkar vara... Ska försöka fixa skjuts så jag kan komma dit i eftermiddag också.

I morgon ska vi åka till Sarahs lilla familj på sjukhuset, förhoppningsvis får vi träffa lilla Alvin då:)
ska handla något fint åt dom på stan innan.

Det var väl ungefär allt jag har att säga nu, har tyvärr inga bilder att dela med mig av eftersom detta är mammas nya dator.

Ha en bra torsdag vänner! 


Alvin

Nu har vi precis kommit hem från sjukhuset. Vi fick tyvärr inte träffa Alvin, eftersom han är för tidigt född(4 veckor) så är inte hans lungor helt färdigutvecklade så han fick lite hjälp på traven med andningen och ligger  därför på avdelningen med för tidigt födda barn, men nu andas han själv igen. Nu får han antibiotika och man får inte gå in på den avdelningen men Richard gick in och tog kort på honom åt mig, han är så söt!

han väger 2690 g och det stämde att han föddes 23.15 :)




JAG HAR BLIVIT MOSTEER!!:D

Jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, har inte riktigt haft nåt att skriva om men nu har jag verkligen det, igår kväll kl 23.15 (tror jag att det var) så blev jag moster!:D min kära syster födde en son på 2,5 kg (om jag minns rätt) han hade mycket hår berättade Sarah:) Förlossningen hade gått bra, från att hon började krysta så var han ute på en halv timme, så det var skönt och hon lät pigg när jag pratade med henne:)

Nu väntar jag på att jag ska iväg och klippa klorna på Nellie, hon låter inte mig göra det längre!
sen blir det att vänta på mamma så vi kan besöka den lille och hans föräldrar:)

Bilder kommer