Samhällskunskap C

Just nu har jag samhäll. Vi arbetar med segregation och våran lilla grupp har i uppgift att göra enkäter för att se om våran skola anses vara segregerad eller inte. Jag har inte så mycket att göra för Erika håller just nu på att finslipa på enkäten innan vi ska skriva ut den:) jag är väldans trött just nu:/ och efter det här ska vi ha historia gahh kill me! det är nog den jobbigaste läraren av dem alla. Han är ju snäll och så men killen kan ju inte sluta snacka om saker som inte hör till ämnet eller också hör det till ämnet men att vi ändå inte behäver kunna det:S lixom vadå onödigt. Vi kan sitta på 1 timma och 15 minuters lektion och allt han har gjort är att babbla genom hela den tiden. Finns en stor risk att jag kommer somna på den lektionen. Men något positivt är att vi inte har någon naturkunskap efter historian för då ska vi gå på lunch för att sedan ta oss till Eber där vi ska få lite information om typ olika högskolor om jag fattat rätt. Men funderar på att dra hem istället eftersom jag ska jobba sen. Känner att jag behöver vila lite innan. Fast jag missar ju svenskan då som vi ska ha kl. 13.00 aja får se hur jag löser det hela.

Igår var jag med min älsklingpälskling det var underbart som vanligt ^^

back to work xD

Juhu...

Har just nu religion. Våran uppgift är att göra ett kollage med bilder som ska förklara vårat liv. Vad våra liv innehåller utan att skriva. En bild säger mer än 1000 ord. Jag har nu valt en bild på en mikrofon för att jag älskar att sjunga, en bild på ett barn som skrattar för att barn är en stor del av livet, en bild på en familj eftersom familjen är det värdefullaste vi har, en bild på kalle och kajsa som står för kärleken mellan en kvinna och en man, en bild på en ängel som står för dem som inte längre finn kvar här på jorden men som ändå är en stor del av mitt liv och sedan en hund för utan min casey skulle jag inte kunna leva. det var väl det har lite svårt att komma på fler nu. hmmm...snart har vi lunch men det är ändå äcklig mat:( nån äckel köttgryta och sen har vi filmkunskap och sen ska jag hem och plugga, inte roligt alls men måste.

Igår berättade javi något för mig som jag inte visste innan. Något han tänker på dag och natt och mår dåligt över. Det är pga. något jag gjorde för länge sen(OBS. jag har inte varit otrogen!). Men jag visste inte att det var något som han tänkte på i stort sätt hela tiden. Jag fick så stora skuldkänslor och kände mig verkligen som den sämsta människan på hela denna jord. Det sista jag skulle vilja göra är att såra den jag älskar för jag älskar honom verkligen oändligt mycket. Jag kan redan nu trotts att jag endast är 18, snart 19 år gammal säga att jag skulle kunna leva med dig i resten av mitt liv. Så starkt känner jag för dig. Jag skulle inte byta ut dig mot någon eller något! du är allt jag har och allt jag ber om. Jag skulle kunna fortsätta att försöka förklara min kärlek till Javier Antonio Escobar. Men då skulle vi få sitta här i all evighet för det finns inte tillräckligt med ord på denna jord för att förklara det. Plus att jag har lunch nu och det vill jag inte missa;D "man måste ha humor också" remember älskling? :P
Älskar dig så sjukt tokigt mycket!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


så segt!

så jävla segt med skola idag, är hur trött somhelst! började nya iv- valet imorse. Ska läsa filmkunskap nu verkar faktiskt helt ok. Eftersom det var första lektionen så fick vi sluta 30 minuter tidigare. Så hade rast från 09-11.25 så jag och empa drog till stan för att jag skulle beställa tid hos frisören ska klippa mig kl. 15.00 idag ska bli så skönt! för mitt hår är galet slitet nu. Sen efter det yrade vi runt lite jag köpte bla. en mascara. Sen käkade vi på chicken kebab:D det var gott, men så onyttigt och onödigt att slösa pengar på egentligen, pengarna börjar ta slut på kontot nu. Får ju pengar på onsdag men 700 av dem ska läggas undan till studenten sen får jag ju lön den 8:De oxå:D så jag kan nog slösa lite mer pengar på nån topp till helgen:P ska till emma på fredag och fira henne lite, sen på lördag är det lokalfest igen den här gången fyller min farbror 40 men det blir lugnt då eftersom jag ska jobba på söndag.

Nu har vi egentligen lunch men eftersom jag och emma käkade på våran håltimma så har vi bara rast nu fram till 13.15 har då psykologi, så segt!:/ och sen ska jag ner till stan igen.

Hare fint!

Me löv Javier<3

slut på lovet:(

Då var det dags att skriva lite igen. Har inte haft tid att skriva så mycket som jag brukade. Idag är det söndag och imorgon börjar skolan igen:/ känns inte äns som jag haft nåt lov eftersom jag vart på hermelin från tisdag till fredag. Har haft en ledig dag och det var i måndags. Känns inte så kul. Men gick ju ut i fredag iaf det var första gången på länge, det var väl sådär eftersom jag inte hittade dem jag skulle träffa på otten och Karro och dem skulle till Hugo vilket inte jag ville. Men träffade ju Emelie, hennes kompis och sen Marco på Otten. Det var kul och Marco bjöd mig på en shot, tack!:) eftersom det blev ganska segt på otten efter ett tag började jag sakna min älskling som var hemma hos sig. Så jag ringde honom och frågade om han kunde följa med mig hem, och det kunde han så jag tog en taxi dit :) sen vaknade vi upp här hemma igår av att javis mamma ringde och frågade om vi ville följa med till stan. Även fast jag var trött som f*n så gjorde jag mig iordning och följde med. Vi kollade i olika spelbutiker efter spel till javis kusin vilket inte roade mig sådär jätte mycket. Men sen drog vi och käkade på poseidon och det var skit gott xD vi käkade sovlaki (stavning?) grillspett med pomme och satsiki jammi!:P vi alla blev skit mätta och ville bara hem och sova efter det:P men först hyrde vi film och handlade lite och så. Sen drog vi hem till javi och kollade på en av filmerna, den som javi hade valt ut och den var skit enligt mig så jag somnade:P sen när jag vaknat till kollade vi på den jag ville se, kommer inte på vad den heter nu. Sen var det planerat att vi skulle kolla på melodifestivalen med Olga (javis mamma) vi trodde att det började kl. 21.00 men vi hade fel det började 20.00 så det blev lite misslyckat:P käkade istället korv med bröd och sen gick jag typ och la mig:P sen idag har vi varit på dop :) lilla Isabellas dop. Min mammas kompis barn. Det var fint, hon var så söt. Efter dopet bjöds det på smörgåstårta och kakor, det var gott ;D javi käkade som en gris haha. juu nu sitter jag här och är skit trött. Försöker hålla mig borta från sängen för då kommer jag bara somna:/ men ja ska nog kolla på film lr nåt :P

136320-59
Jag, Emelies kompis och sen Emelie

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Gosh så trött jag är! började utbildningen i tisdags sen känns det som jag knappt varit hemma:S sov hos javi och sen var planen att jag skulle till palace igår. Skulle ha förfestat hos Emelie. Men jag kom hem så jävla sent från jobbet, så det var ingen mening med att åka dit. Eftersom min spårvagn härifrån skulle gå kl. 22 och då skulle jag kanske va framme 22.30 och dem skulle dra in till stan vid 23 :/ så jag ringde till javi som var hos sin pappa i eneby så drog jag dit istället efter många om och men. Där kollade vi på film och käkade semlor :) sen var vi där fram till halv 4 då vi fick skjuts till jobbet av javis pappa sen var vi på jobbet från 16.00-20.55 för då var vi tvugna att springa till spårvagnen som skulle gå kl 21 ifrån stan. Gick ganska segt att ringa idag fick 2 och typ en halv intervju. Datorerna segar ju så sjukt mycket där ibland. Skulle intervjua en tant då min dator fuckade sig så jag var tvungen att be henne vänta ett ögonblick för att roppa på en team ledare som inte hade tid att hjälpa mig för tillfället sen när jag skulle fortsätta hade hon såklart lagt på :/ iriiterande! gick bättre igår första gången vi ringde. Jag fick en intervju direkt och efter den också. Men imellanåt är det en idiot som svarar och det är inte lika kul. Men,men.. Jag är så trött nu, sista utbildningdagen är imorgon och jag känner knappt att jag orkar det. Gosh är helt slut. 

Nu ska jag snacka med min baby och sen ska jag säga god natt ;D

God natt på er! 

136320-58
När vi var hos javis pappa igår :) <3

Lalala...

Blev lite uttråkad och fick lust att skriva. Sitter hemma hos javi, jag sitter vid hans stora dator och han sitter vid bärbara haha vilka datanördar vi är. Vi skulle egentligen på utbildning idag men den blev inställd pga sjukdom så den börjar imorn tills fredag istället:/ aja sånt man får ta. Har ändå inget speciellt inplanerat i veckan:P vi käkade pizza förut, det var gott!:D hm....och så har jag spelat supermario och javi har spelat nåt spel där man ska träna upp en apa:S fråga mig inte vad det är:P hm...nu ska vi väl kolla på tv lr nåt sen ska jag spela supermarion igen:D sen ska vi väl sova lr nåt.

Imorgon kommer min maria hem från london :D

byeeeebyyyeee<3


Lööddaa

Då var det redan lördag. Tog det lugnt igår. Jag och javi drog till mina syrra och kollade på film och så sen efter det drog vi hem till javi och kollade på vänne och jag däckade typ direkt xD var så jävla trött. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag bara här och degar. Ska på lokalfest idag, min kusin carro har fyllt 20. Har inte fixat nån dricka eller nåt. Bir bara att vara där en stund. Sen ska jag och javi dra hem hit och bara ta det lugnt eller nåt. I veckan ska jag plugga och gå på utbildning måndag- torsdag på hermelin. Och på onsdag blire kanske palace. Känner verkligen för att gå ut, var så länge sen nu. Minns inte sist jag var ute:S så det ska bli kul:D

136320-56136320-57
Javi tog en mojjebild på mig hos min syrra. Jag och javi mojja oss.

Alla <3 dag.

Sitter hemma och pluggar lite. Tog ledigt fram till provet för det blev inte så mycket plugga igår:P javi slutade tidigt så han väntade bara på att jag skulle säga att jag pluggat klart så att han kunde komma. Jag ville ju att han skulle komma så fort som möjligt så jag kollade typ bara på papprena en gång så sa jag till honom att komma(A) så han kom hit med en ros, godis och en liten ask med örhängen i, det var guld hjärtan jätte fina jag blev så glad:D min syster och casey kom hit så vi umgicks med dem lite. Sen drog dem och hämtade pizza åt oss alla förutom mamma för hon bantar:P så käkade vi oss mätta. Sen gick jag och javi och kollade på film i mitt rum. Sen somnade vi :O det var ju ovanligt haha...vi kanske somnade vid 6 och vaknade 8 igen som tur var för då började OC och efter det What about Brian :D sen var det lite svårt att somna men nån gång gjorde vi det :P javi ville inte gå upp imorse skulle gått upp kl. 7 men han gick inte upp förrns nån gång innan 8 så han kom väl lite sent...han drog härifrån 08.20 och han börjar halv ....juuu nu har jag tråkigt för jag har typ pluggat klart :P ska skriva provet 12.40...

Aja ska väl ta en dusch nu :)

gahhhh!

jag sa ju att det börjar bli en vana. Hade som vanligt inställd lektion imorse -_- har suttit sen kl. 8 och väntat på att rosorna ska komma. Ska hjälpa två i våran klass som har rosorna som projekt. Men killen som ska komma med rosorna var försenad han skulle komma vid halv 9 men kommer inte förrns kl. 10 så nu ska vi bara vänta på att vi ska dela ut rosor. Sen har vi natur och sen ska klassen på bio men jag ska dra till stan då istället, måste köpa nåt till javi för vi hittade aldrig nåt igår:/ hehe....sen ska jag hem och plugga och sen kommer javi till mig. Så ska vi käka pizza:D

hmmm..ha en trevlig alla hjärtans dag:D <3

Älskar dig javier Escobar <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tisdag.

Vaknade lite senare än jag trodde jag skulle idag. Vaknade 11.40 var ju inte direkt planerat. Jag skulle ju gå upp tidigt och plugga. Men har pluggat sedan 12 men det har inte gått så bra:( det är så himla mycket! repeterade typ bara instuderingsfrågorna och kom inte så mycket längre än så:/ och så ska jag träffa javi på stan vid 3 när han slutar. Blir väl att plugga ikväll för jag skulle ju inte plugga imorgon på alla hjärtans dag men får väl bli så ändå :( jag och javi ska köpa nåt till båda två som alla <3 dag present. Istället för att han ska köpa nåt till mig och jag nåt till honom, det är ju så svårt:P så får se vad det blir för skoj :P
 
Aja nu ska jag göra iordning mig lite och försöka plugga igen:(
önska mig lycka till för det lär jag behöva.

136320-55
Jag blev så jävla ful, men älskling är så söt som vanligt xD

Plugg!

Nu har jag tagit en paus från pluggandet. Allt bara snurrade i huvudet så det behövdes. Läser på instuderingsfrågorna till psykologi provet. Kom till fråga 10 och det är 22 frågor. Men det är så himla långa frågor:/ men imorgon är ju jag "ledig" så då har jag hela dagen på mig att plugga. Ska ta en sväng på stan då också måste ju hitta något fint att ge till min älskling på alla <3 dag :)

Jahop pappsen köpte en motorcykel igår för er som är intresserade:P han håller på med sitt motorcykelkort och är så stolt :D på tal om det så ska han sno datorn från mig strax för att plugga till det
:( buhuhuh....men det är egentligen bra för då kan jag plugga utan att ta data-pauser hela tiden;P

Hm..kan berätta om min helg lite kort innan jag ska återvända till böckerna. I fredags kom Maria hem till mig och vi kollade lite på film, javi kom också men han stack på fest sen. Sen när jag skulle hem efter att följt Maria till spårisen så kom javi och överraskade mig :D jag vart rädd när jag såg någon gå vid mitt hus mitt i mörkret, klockan var typ halv 1 men så var det min älskling som saknade mig för mycket:P så då drog vi in till mig och käkade rebenspjäll och potatissallad sen somnade vi som stockar:P sen vaknade vi upp käkade frukost och yrade. Sen drog javi hem och jag drog till frissan och fixade mitt hår xD gjorde ljusa slingor och klippte luggen som jag skev tidigare. Sen åkte jag hem och käkade, gjorde iordning mig och drog till javi som satt vid datorn och inte äns hade duschat -_- haha sen gjorde han iordning sig sen lyssnade vi på musik medans vi väntade på våran skjuts till linköping (7seven). Sen efter att vi stått ute i kylan och väntat i 100 år så kom den äntligen. När vi kom fram kollade vi bara in lokalen sen stack vi och käkade :D javi käkade den godaste hamburgaren som han käkat i hela sitt liv haha så sa han iaf till gubben som gjorde "hemma gjorda hamburgare" han är så söt xD sen drog vi tillbaka till lokalen så satte vi oss vid kassan och så kom alla. Gah vad kallt det var där. Vid stod där som idiotter och tog emot biljetter och gav dem stämpel i 1 timme, låter kanske inte mycket med kändes som en evighet i den där kylan. Efter vi var klara där dansade vi och hade oss. Det var trevligt. Massor med folk iaf:) sen åkte vi hem med bussen kl. 01.30 och så sprang vi hem till mig sen xD sen i söndags (igår) så drog javi hem och jag var här och tog hand om casey medan pappa var och hämtade motorcyekln sen när han kom hem drog jag till javi och mysde lite sen var min helg slut :P intressant va? (A)

Aja nu måste ja fan plugga:( 

136320-54136320-53

 Jag och älsk på seven xD <3

buhuhuh

Är i skolan och tråååååkar. Kommer till skolan och som vanligt är första lektionen inställd. Börjar bli vanligt nu va fan -_- då var det bara att gå omkring och vänta egentligen har vi haft håltimma nu också men jag och emma var duktiga och jobbade med projektet för en gångs skull. Nu väntar jag på att naturen ska börja....

Imorgon är det friluftsdag :D ska nog bara va hemma då (H) den aktiviteten har jag valt:P då kan jag plugga till mitt prov på torsdag, på onsdag är det ju alla hjärtans dag så då kan jag ju inte plugga(A) och imorgon fyller min kompis Karro 19 år och min kusin Carro fyller 20 grattis på er:D
jahååå....

aja nu drar jag...chaoooo

Gah!

Jag har färgat håret idag gaH! haha har aldrig haft såhär ljust hår:O det blev slingor jävligt tur det! annars hade jag vart helt gul i huvet:P så klippte jag lite snelugg oxå

aja nu ska ja till javi...

136320-52136320-51
lite bilder på mitt nya hår:P

Fredag!

Idag ska jag till skolan woho:P känner mig inte så jätte pigg, eller pigg är jag. Men har ont i huvudet och så, är inte helt frisk än. Men idag har jag mycket att göra i skolan så det finns ingen tid till att vara sjuk. Börjar med projekt kl. 11.05 börjar få panik över det nu, har sagt så många gånger att vi ska börja jobba hårt nu men varje gång skjuter vi ändå upp det:/ men nu har vi inte så mycket till val. Sen är det natur labb och sen slutar jag. Och då ska jag ner en sväng på stan. Ska ta ut pengar och kanske kolla på nått nytt linne tills imorgon? 

Idag ska jag träffa min Marian, det var FÖR länge sen <3

Ha en bra dag! 

136320-50
Maria och jag. Jag ser ut som en liten glad snorunge!:P

Torsdag.

Idag är det sista dagen jag är hemma...yesss! för jag börjar snart att klättra på väggarna vill jag lova. Det ända som hindrar mig från det idag är att älskling kommer snart :D :D tror aldrig jag saknat skolan så mycket:S haha...men imorgon kommer jag igen :D

Jahå då var det bara att vänta på javi då :)

Fan så tråkigt!

Fan så jävla tråkigt jag har, tråkigaste dagen av alla tråkiga dagar. Har varit själv typ hela dagen och är det fortfarande:( pappa kom bara hem en stund på dagen sen drog han till sjukan sen kom han hem en stund och sen drog han till min farbror. Och mamma har varit på jobbet såklart. Fast hon lär ju komma särsomhelst. Känner mig så ensam buhuhuh...och javi ska inte sova här idag, han kunde inte äns komma hit :/

BAJS FÖR DENNA DAG!

Onsdag.

Nu är det onsdag och jag är fortfarande hemma:/ jag bli nog aldrig frisk:( hehe...
igår var jag och javi på jobbintervju på Hermelin, det gick jätte bra:) sen efter det så drog vi hem till javi och slappa lite. Jag som vill börja jobba så fort som möjligt så är inte utbildningsveckan förrns på lovet, v8 och kul att gå på lovet:/ aja får ju va me älsklingen iaf :P 

hm...idag kanske javi ska sova hos mig, hoppas han gör det. Det är så tråkigt att vara själv när man är sjuk:( fast jag har ju knappt varit själv, javi har gjort mig sällskap:) 

Snart är det helg. På fredag ska jag iaf till skolan, har inget val för då har vi projekt som jag missat massor och labb som inte går att missa för den andra halvan har redan haft så det går inte att ta igen labben då + att enligt vår lärare är man inte godkänd om man inte gjort alla labbar. Vet inte riktigt vad som skrer på fredag men på lördag har jag lovat javi att följa med till 7seven grejjen i linköping. Efter alla gånger jag sagt nej när han frågat om jag vill med på sånt så känner jag att nu måste jag följa med:P 

Snart är det alla hjärtans dag, så mycket att komma ihåg hela tiden:/ hm...vad ska man köpa då? och vad ska man hitta på? ehh..egentligen borde man inte stressa upp så mycket inför sånna dagar. Det är så överskattat, det räcker med att köpa nåt litet gulligt kort och nån god choklad att smaska på tillsammans mer behövs inte...lr? :P 

neeee  vad ska jag göra nu?? får panik av detta...så himla tråkigt att bara va hemma...sova bort tiden kan jag ju inte heller göra, det är ju typ det enda jag gör känns de som >.<

ÄLSKLING, RÄDDA MIG!! 

thihi....love <3   

136320-49136320-48
Min älskade älsklings hund, casey <3 och sen jag och javi i husvagnen i somras:P <3

Tisdag.

Nu kom jag nydligen hem från Javi. Vi var på intervju på Hermelin vilket gick jättebra sen drog vi hem till javi och slappa lite. Har vart lite seg på att skriva blogg men har inte haft nåt att skriva har bara vart sjuk hela tiden:S och så har javi vart här eller så har jag varit hos honom....

Har egentligen prov på torsdag men jag ska ju alltid lyckas bli sjuk när vi har prov -_- försökte att plugga imorse men det är alltid då jag mår som värst så jag la ner det ganska snabbt...får väl skjuta upp det här oxå *suck*  ska vara hemma imorn också för jag vägrar ju att bli frisk >.< blir kanske att vara hemma hela den här veckan:( imorgon skulle kanske javi sova här också får se hur det blir...sen på fredag vet jag inte vad som händer men på lördag har jag lovat att följa med javi till seven grejjen i linköping. Efter alla gånger jag har sagt nej till sånt när han frågat så var jag tvungen att säga ja nu :) jauu sen vet jag inte vad som händer.....

Elin <3 Javier

Tisdag.

Nu kom jag nydligen hem från Javi. Vi var på intervju på Hermelin vilket gick jättebra sen drog vi hem till javi och slappa lite. Har vart lite seg på att skriva blogg men har inte haft nåt att skriva har bara vart sjuk hela tiden:S och så har javi vart här eller så har jag varit hos honom....

Har egentligen prov på torsdag men jag ska ju alltid lyckas bli sjuk när vi har prov -_- försökte att plugga imorse men det är alltid då jag mår som värst så jag la ner det ganska snabbt...får väl skjuta upp det här oxå *suck*  ska vara hemma imorn också för jag vägrar ju att bli frisk >.< blir kanske att vara hemma hela den här veckan:( imorgon skulle kanske javi sova här också får se hur det blir...sen på fredag vet jag inte vad som händer men på lördag har jag lovat att följa med javi till seven grejjen i linköping. Efter alla gånger jag har sagt nej till sånt när han frågat så var jag tvungen att säga ja nu :) jauu sen vet jag inte vad som händer.....

Elin <3 Javier

Tisdag.

Nu kom jag nydligen hem från Javi. Vi var på intervju på Hermelin vilket gick jättebra sen drog vi hem till javi och slappa lite. Har vart lite seg på att skriva blogg men har inte haft nåt att skriva har bara vart sjuk hela tiden:S och så har javi vart här eller så har jag varit hos honom....

Har egentligen prov på torsdag men jag ska ju alltid lyckas bli sjuk när vi har prov -_- försökte att plugga imorse men det är alltid då jag mår som värst så jag la ner det ganska snabbt...får väl skjuta upp det här oxå *suck*  ska vara hemma imorn också för jag vägrar ju att bli frisk >.< blir kanske att vara hemma hela den här veckan:( imorgon skulle kanske javi sova här också får se hur det blir...sen på fredag vet jag inte vad som händer men på lördag har jag lovat att följa med javi till seven grejjen i linköping. Efter alla gånger jag har sagt nej till sånt när han frågat så var jag tvungen att säga ja nu :) jauu sen vet jag inte vad som händer.....

Elin <3 Javier

Fan vad det suger!

Fan vad det suger att vara sjuk! >.< fast jag mår faktiskt lite bättre idag. Igår var jag hemma och degade. Mamma och pappa övergav mig för att gå ut och käka med deras vänner så jag blev helt ensam hemma:/ men det var inte så farligt, kollade på Bruce den allsmäktige så det var ganska underhållande :) sen kom mamma och pappa hit med Rosanna, Anders och deras lilla Bella vid typ 10 nån gång. Var lite störande att ha folk hemma när man är sjuk men,men dem köpte ju med sig mat till mig så jag kunde ju inte direkt gnälla:P efter att jag hade käkat klart snackade jag med min pojkvän först på msn och sedan i telefonen. Därefter lade jag mig och kollade på signs tills jag somnade:) sedan vaknade jag upp imorse vid typ 10 och sedan dess har jag typ inte gjort nåt vettigt alls. Suttit här vid datorn, kollat på tv, käkat tacos och duschade gjorde jag för typ 10 minuter sedan. Blir nog att vara hemma imorgon också så att jag blir frisk tills tisdag då jag och javi ska på arbetsintervju på Hermelin mohoho.

Javier<3

.......

Här sitter jag och snorar. Har blivit döh sjuk nu:( har hosta och feber. Och så sov jag hos javi inatt, hoppas inte att han blir sjuk nu bara:/ Jag som hade planerat att träffa Maria idag, har inte träffat henne på hur länge somhelst. Istället får jag sitta här hemma och tycka synd om mig själv -_-

Min älskling är den bästa som finns!
Meloveyoulongtime<3

Sjukis!

Jag är sjuk igen!!! ohhh nooo:(
Javi drog nyss till skolan och jag saknar honom redan:/. Jag har legat och hostat hela natten typ så jag drog inte till skolan. Men funderar att dra på projekt tiden för jag måste verkligen plugga massa, har ju typ inte gjort nåt :O faaan för alla jävla virus!

Får väl se om jag drar lr inte....

136320-46
I love you soooo much<3

AjAj!

sitter här och har ont i huvet:( drog hem från sista lektionen, pallade verkligen inte koncentrera mig. Fryser gör jag oxå, sitter här med min mössa på huvudet HAHA men ja är så jävla känslig mot kylan! får ont i huvudet bara det blåser lite. Jag får inte bara lite ont utan det typ dunkar som fan:/
aja tänkte att jag skulle vila en stund strax. Sen vaknar jag förhoppningsvis upp och mår bättre än någonsin:P för sen kommer pappa hem och hämtar mig så ska vi åka till maxi:D där ska jag välja ut allt jag vill ha...love it! ;D så jag och javi har massa gott att käka ikväll, han ska ju sova här:D<3

GodnattxD

136320-45
Jag igen xD