Cute boy

idag var jag på återträff på tandregleringen. Mitt sista besök där, sjukt sorgligt...not
när jag var klar där kom min maria ner på staden för att käka kebab med mig sen gick vi runt och kollade. Jag köpte en piercing grejj och så la jag undan 2 linnen. Ska köpa dom imorn, wij:D
sen drog vi hem till marian för att skriva intresseanmälan, kom en bit på vägen iaf;) sen så hade min hm jacka kommit och marias kläder, då vart vi lyckliga:D testade dom lite och sen tog jag spårisen hem. Köket är typ klart nu, sjukt fint! lägger upp bilder på bdb när det är klart:)

kan du inte typ ge mig fredag?

i'm out!


.......

Are we getting closer, or are we just getting more lost?

Det snurrar i min skalle

Måste berätta att jag hade den sjukaste fredagen i fredags haha går inte beskriva, den måste upplevas. Endast jag och malin som vet och kankse några till ;) förfestade iaf i navestad hos en kille som heter danne, där diskuterade vi om vi skulle till hugo lr palace. Jag stod självklart på hugos sida, bara att jag var tvungen att kämpa för att malin skulle göra samma sak men efter lite alkohol i kroppen så lyckades jag allt få med henne ;D där träffade vi massa roligt folk som vanligt, synd bara att jag nästan aldrig är med dom jag kommer dit med. Vi brukar nästan alltid splittras så fort vi kommer in på hugo haha sjukt kul..

Ush hatar dessa känslor, nån som vill ha dom av mig?
Det snurrar i min skalle...


E

Sitter hemma hos syster nu. Jag och mamma ville inte vara hemma när det springer omkring massa gubbar där (de renoverar vårat kök) så vi rymde hit. Ikväll ska jag och syster träna och sen ska jag sova här så jag slipper vakna klockan 8 imorgon bitti av gubbarnas oväsen. Sen ska jag ta en promenad med andreas ikväll också.

Igår jobbade jag och maria igen, gick helt ok. Skönt när det inte är så mycket folk och när jag och maria sitter brevid varandra. Imorgon ska vi förhoppningsvis jobba igen. Behöver pengarna...

aja har inget vettigt att skriva känner jag...

Ingenting

idag har jag varit duktig och tränat, riktigt ordentligt också. Känns riktigt skönt i kroppen efteråt, det är värt!

Nu ska jag strax åka till maria för att söka lite jobb om det nu hinns, klockan blev lite mycket ser jag. Men hoppas vi hinner beställa lite kläder innan bion iaf:) vill ha nu!

Aja måste pysa nu.

Jag överlevde

jag tänkte bara meddela att jag överlevde en eftermiddag på hermelin..ifall ni undrade;)
gick faktiskt rätt bra fast det hade ju aldrig gått utan marian <3
men även fast det gick bra så ska det sökas massa jobb imorgon, både jag och maria ska söka. Sen ska vi skicka efter massa kläder, wijj längtar....så massa fler dagar på hermelin kommer det bli ändå.

Aja film nu.


Hjälp!

ska strax sätta mig på spårvagnen och åka mot hermelin. Känslorna jag känner nu är ÅNGEST och HAT för jag hatar hermelin, jag hatar att vara trevlig mot massa okända människor när allt jag vill är att skrika "jag hatar hermelin, ge mig mina pengar så ja kan dra hem!" nee ni, imorgon ska Elin sätta sig och söka massa, massa jobb för allt måste fan vara bättre än hermelin.

Ring gärna eller skicka sms så jag kan må bra för en stund:)

Vi kommer att dö samtidigt, du och jag

nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Har haft det rätt jobbigt och därför inte haft sån stor lust att skriva men idag är det en såndär dag som känns "ok" så tänkte passa på att skriva lite då...

I fredags åkte jag hem till maria för att se National treasure. vi var och såg 2an igår och jag hade inte sett 1an. Iaf efter vi sett på den kände vi oss lite uttråkade så vi bestämde oss för att först dra till världens och sen hugo, nyktra! haha vi hade ju fribiljetter så det var värt. Alltid roligt att komma ut och träffa människor. Vi tog sista spårvagnen som gick halv 2 från resecentrum sen åkte vi hem och sov och igår så gick vi som sagt på bio. Maria bjöd mig, hennes syster och far. Tack maria, du är för snäll<3 filmen var väl sådär..onödigt lik 1an men helt ok:)
idag ska jag och marian jobba. Minns inte när ja jobbade sist men det var över en månad sen så nu börjar pengarna ta slut:/ ushh hade hoppats att jag aldrig skulle behöva gå dit igen men nu när jag inte ska lämna norrköping eller sverige så måste jag....men ska söka annat nu, typ imorn!

imorgon blir det bio igen...det var nån svensk film som var gratis om man hade sf kort vilket maria har;) 

 Andas, jag kan inte andas
För det låter så pinsamt kvavt där jag står brevid dig.
För trött för att dölja, det måste vara uppenbart
åh Kom inte närmre, åh snälla kom närmre
Snälla kom närmre, snälla kom närmre, kom närmre...

Vi kommer att dö samtidigt, du och jag <3

Inga ord kan förklara...

Inga ord kan förklara hur jag mår eller hur jag känner mig just nu. Jag befinner mig i en mardröm som jag ständigt försöker vakna upp ur. Jag har försökt i 2 och ett halvt år nu utan att lyckas, så jag börjar nu inse att det aldrig kommer att hända. Jag mådde skit då och det kändes som att man inte kunde må sämre än så men det kan man och dit är jag påväg. Jag bär på så mycket ilska inom mig, på så många frågor som jag inte kan få svar på. Varför ska jag/vi tvingas leva utan dig!? vad har vi gjort för att förtjäna denna fruktansvärda smärta som bara växer för var dag som går och framförallt vad har han gjort, varför måste han lämna oss?? Han är långt ifrån klar här på jorden och jag vet att det sista han vill är att lämna oss, det sista vi vill är att han ska lämna oss. Jag har så länge trängt bort dessa tankar så mycket jag bara kunnat, jag har levt i förnekelse men igår så insåg jag att jag måste börja vänja mig vid tanken och det gör så ont, så jävla ont! jag känner mig så jävla ledsen och så jävla arg, jag är så jävla arg på livet! om livet går ut på att se våra nära och kära, de vi älskar högst här på jorden tyna bort så är det fan inte värt att leva, det är fan inte värt!!!!!

jag älskar dig så det gört ont i hela min kropp. Du har funnits här för mig varendaste dag i 19, snart 20 år varför ska jag tvingas leva utan dig nu, så snart. Varför!?

En av dom värsta dagarna i mitt liv.

Det här är en av dom värsta dagarna i mitt liv. Jag har varit med om mycket och värre kommer det bli. Fan vad jag är arg på livet just nu. Fan vad orättvist allt är! jag har säkert tjatat mycket om det, att livet är så jävla orättvist och det kommer jag fortsätta med. Jag vill inte vara med om det här, jag vill inte!!! varför kan jag inte bli hörd, varför kan inte den ända önskan jag har just nu få slå in?? jag mår så jävla piss men jag flyr från det....men varje gång jag kommer hem så finner jag verkligheten och fan vad den suger!

Nu ska jag fly igen... 

in my head.

Tänker på allt och inget. Jag tänker så mycket att jag inte riktigt vet vad jag tänker på. Jag tänker på att mitt hjärta slår för något jag inte vet om än, det känns spännande men också jobbigt ibland. Jag tänker på dom där känslorna ni vet, dom som kan kännas så sjukt bra. Dom som får en att känna sig unstoppable, att inget kan gå fel. Men dom som också kan få en att känna att livet saknar mening, att man hamnat på botten och att man aldrig kommer kunna ta sig upp. Det känns omöjligt men man kommer kunna stå upp igen, i know. Jag tror jag står snart. Inte riktigt än men snart. Man tänker också sjukt mycket på allt, jag gör det inte längre men jag hamnar där ibland. När man minst anar det, när en viss låt spelas, ett ord som kommer ur någons mun då kan jag hamna där igen....jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd.

jag grubblar över saker som jag nog aldrig förstått och aldrig kommer förstå..

Jag tänker på dig.

idag har Elin varit på skogspromenad, mina mostrar och kusiner kom hit vid 11 idag. Mariette hade såklart med sig Chap så att han och Casey kunde leka. Riktigt mysigt och skönt att komma ut "tidigt" för en gångs skull. Skärpning på mig! men imorgon blir det förhoppningsvis att träna om jag får pengar till busskort.
 
Hugo i fredags var sjukt kul. Tråkigt bara att maria endast var där i en timme! men,men huvudsaken är att hon hade roligt;) träffade massa roliga människor som vanligt och bilder finns på bdb också som vanligt.

Imorgon blir det att träffa älsk malin en stund och senare blir det pulka och film med marian. Jag säger bara "akta er i backen" ;)

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, inte en aning,
att jag tänker på dig precis just nu...

Me like <3

God morgon!

det var länge sen jag var uppe såhär "tidigt" egentligen är det ju inte tidigt men har vänt på dygnet, no good. Brukar vakna 12 varje dag men i dag vaknade jag halv 10 idag av att jag fick sms sen kunde jag inte somna om, men det var bara bra med tanke på att jag skulle upp 10.15 men jag gick ändå upp tidigare. Nu har jag precis ätit frukost och bytt om, väntar bara på att klockan ska bli 10.45 då systers malin kommer och hämtar mig och min malin. Vi ska åka till vilbergens gym och träna, får se hur mycket träna det blir;) efter det ska jag och malin hoppa in i ett solarium och få lite färg till kvällen...

Hugo inatt IGEN, går inte vara utan!

<3

ingen träning idag.

blev ingen träning idag :/ syster skrev att hon skulle komma hit istället för hon var tvungen att lämna ett papper till "psyket" där hon ska jobba. Det kändes trist eftersom jag ändå inte skulle göra nåt speciellt idag och är fett uttråkad. Men vi ska träna imorn istället och då hoppas jag verkligen inte att det dyker upp några förhinder. Ska kanske sola också, får se. Om det vore så mörkt ute nu så skulle jag ta mig en promenad.

Nu är maten klar, mamma har gjort tacorullar. Det är goda grejjer kan jag lova;)
sen blir det nog att ta ett bad :)

det snöar!

me don't like! vaknade för typ 10 min sen och ser att det är sjukt ljust ute, blev lite bländad när jag tittade ut och vad ser jag!? massa snö på marken, ushh och jag ska cykla till skarphagen snart för att möta syster och sen gå därifrån till vilbergen för att träna..vet inte om jag känner för det nu riktigt men dit ska jag, minns inte när jag tränade senast så det är verkligen på tiden nu!

Igår åkte jag till stan med malin för att titta och fixa lite. Efter det åkte jag hem och käkade kebab som jag köpte, mycket gott. Efter det drog jag och malin till willys och köpte massa onyttigt därefter gick vi hem till henne och kollade på supersugen, det var en kulig film måste jag säga. Sen snackade vi massa skit, sånt som jag och malin är väldigt bra på ;) sen vid 12 drog jag hem. Sjukt bra att vi bor så nära varandra, annars hade jag aldrig vågat gå hem;D 

måste bara säga att jag är så himla glad att jag och malin kommit varandra så nära igen. Vi är så lika varandra på många sätt, vilket jag nästan glömt bort. Nu klarar jag mig inte utan den tjejen, tack för att du finns Malin<3

GOTT NYTT ÅR!

jopp, nu är det 2008. Julafton och nyår är förbi. Tycker det känns jätte skönt med ett nytt år, inget är lixom gjort än (förutom att jag låg bakis första dagen 2008) nu kan man välja att göra vad man vill med 2008 och jag vet vad jag vill och snart lämnar vi norrköping, kanske till och med Sverige? om vi har tur men norrköping lämnar vi iaf och det känns så skönt, behöver en paus från denna håla. Jag måste börja bli vuxen,det är nog det som är mitt nyårslöfte kom jag på nu i denna stund.

Nyårsafton började hos malin klockan 17. Vi började med att göra iordning oss därefter började vi laga våran middag, som faktiskt blev väldigt god:) dock hann vi inte njuta särskilt mycket av maten då vi skulle vara i stan klockan 20 för att möta Robin och Karin. Efter vi ätit var det bara att fixa till sminket, packa ihop drickan och dra. När vi kom fram till festen (Malin hette tjejen som bodde där) bjöds det på chamange som välkomsdrink därefter började lite fler människor droppa in. Vi spelade vattenfall, dansade och käkade massa onyttigt. När klockan var ca 23.45 bestämde oss jag och Maria för att dra till Petter för att jag ville fira tolv slaget med min syster och richard. Som tur var bodde han ganska nära så vi var väl där några minuter i 12. Sen var det bara att gå in till petter och fortsätta festandet, var typ 35 pers där så det var mycket trevligt:) vid 3 tiden promenerade syster,richard, jag och maria hem. Det tråkiga med kvällen var att jag knappt träffade min malin:( henne skulle vi ha träffat efter 12 slaget men jag lyckades hela tiden missa hennes samtal och varje gång jag försökte ringa upp henne tutade det upptaget :/ men,men trevligt var det iaf:) bilder finns på bdb som jag nämnt tidigare;)