var ett tag sen

inte känt för att skriva på ett tag, men det är väl dags nu...
Gentleman var grymt! han kom till och med ner i publiken, så man kunde dansa med honom några sek ;D
cyklade hem i regn vid 02 tiden, mindre roligt men värt!

hm..vad har hänt sen dess? helgen blev lugn, ingen utgång för ovanlighetens skull. Var hemma med familjen i fredags, i lördags hämtade emma upp mig så åkte vi och "fika" på mcd. Sen åkte vi och hämta kalle och rebin för att handla godis och hyra film, jag valde filmen och den sög. Vilket jag fick höra några gången:P sen lagade killarna mat och så, gott men starkt! höhö sen åkte vi hem vid halv 3 tiden. i Söndags var det jobb som gällde 13-21 har varit sjukt fint väder så igår mötte jag upp emma på stan för att gå till halvars och möta maria o co. efter vi varit där drog vi till vasaparken med fia och hennes son leon. Sen var det dags att gå till jobbet, men det gick bra:) är bara ledig en dag denna vecka och det är fredag, så fredagen blir lugn eftersom jag börjar jobba 9-14 på lördag, blir leche på lördag istället. Ska bli kul! 

idag ska jag klippa mig:) ska till kusinen kl 17 så blir sen till jobbet. Men det tar jag igen med ett 13-21 pass på torsdag så det är lurre! nu ska jag äta och sen ta en promenix i skogen.

hörs! 

Gentleman

Inte skrivit på ett tag. Men blev utgång i lördags iaf. Drog till emmas "firma fest" var väl trevligt men inte alls våran stil på musik lr dans, lr vad säger du emma? ;D men vi gjorde det bästa av situationen och smög in lite musik vi gilla på listan ;D sen blev det hugo, var väl ok. Har haft roligare men var sjukt mycket folk...

sen har jag väl tagit det lugnt, jobbade igår och idag är jag sjuk så sjukanmälde mig från jobbet. Men ändå ska och emma se gentleman ikväll, går ju fan inte missa! även fast ja känner mig darrig som ett asplöv.
Snart kommer emma hit så ska vi knäcka några cider ;D och sen cykla iväg....

Får se hur man mår imorn, om det blir jobb lr inte. Sånt som märks.
Borde fixa mig nu. Finner ingen energi, ge mig!

Gentleman, here we come!

sjuuuk:(

fan jag börjar bli sjuk! började med att jag vaknade med ont i halsen, nu har jag fått sjukt ont i huvudet också och näsan har börjat rinna, helvete! vill inte bli sjuk!!

ska iaf ut och gå med marian nu. Hoppas att den friska luften får mig att må bättre, bara jag inte blir sämre:S
senare ska vi till min kusin som fyller 20 sen senare skulle vi festa men vet i fan hur det blir om jag ska må såhär:(

aja får se, be för mig!

måste gå nu

Grillning

åhhh nu grillar vi, första gången i år. Var bara tvungen att dela med mig av det, blir så glad:D
fläskfile och popatissallad blir det, riktig vår/sommar mat:D

Nu ska jag ut och se så att grillningen går rätt till, det är richard som grillar ;D

Kamera

Vackert väder idag också, me like:) marian och jag solade imorse, kanske onödigt när det är sol ute men lite grund vill man ju ha ;P efter det tog jag och syster en skogspromenad hit. Fixade lunch, gjorde iordning mig och åkte till stan igen, inget ovanligt direkt. Mötte maria och emma, vilket inte heller är ovanligt;D så köpte jag en jeans shorta/blus/jacka, vet inte vad jag ska kalla det men fin är den!:D och en kemare köpte jag också, äntligen kan jag lägga upp bilder jag tagit själv och inte snott av andra xD

vet inte vad det blir ikväll, antingen lugnt hemma lr till maria och umgås med henne,angelo och kankse emma:)
men nu ska jag äta nåt, magen börjar kurra:D

kärlek


Ändrade planer

Blir inte film nu. Jag och Marian bestämde precis att ta en promenix till halvars och köpa glass, kan ju inte säga nej till det lixom ;D filmen får vänta till kvällen då solen gått ner:)

hej svejs

Vår

fick fint vår väder idag som jag hade hoppats:) gjorde verkligen min dag.
Var på stan med Maria förut, emma kom också ner efter jobbet. Köpte skorna som jag la undan igår. Ett par svarta tygskor, me like vill dock ha ett par blå också så blir nog att köpa dom när lönen kommer. Finns så mycket jag vill ha! listan tar lixom aldrig slut:P

Käkade nyss kebabspett med pomme (Det var visst inte kycklingspett maria) det var inte så gott som jag förväntat mig men gott var det och mätt blev jag:P såg aldrig klart på filmen igår, jag somnade som vanligt så tänkte se klart den nu. Senare blir det kanske en promenad lr något. Gäller att ta vara på det fina vädret, ska ju bli regn i helgen:(

hörs kanske sen, kankse inte

Ett ögonblick är allt vi fått

Jag såg dig gå förbi på håll
Var på väg att säga hej
Men tänkte
Vad spelar det för roll?
Nu lever vi två skilda liv
Minns inte hur det var
att vara vid en helt annan tid

för ett ögonblick så
var jag din
och du var min
tiden stannade för oss två
men ett ögonblick är nu
och sedan glöms det bort
det är alldeles för kort
ett ögonblick är allt vi fått

Ska ta vara på den tid jag har
å lämna det som var
den finns när det blir tid
för mig
så länge det finns chanser kvar och ta
som lyser upp min dag
går livet vidare
utan dig


Mumma

Filmen igår, utpown girl var riktigt bra. Se den om ni har möjligheten:)

Idag har vi sprungit på stan. Maria, emma och jag. Maria shoppade som vanligt massa skit;D dock en fin sjal som jag också köpte fast i annan färg:) efter staden drog vi hem till maria och käkade hamburgare med potatiskroketer, ap gott:) därefter bakade vi en äppelpaj, mycket gott....sen skulle marian såklart se på grey's så då drog ja hem haha.

Nu har jag precis ätit tacoröra för typ 6 gången haha...sjukt gott
ska strax sätta på nästa film, a guy thing. Berättar väl vad jag tyckte om den imorn haha...vadå geek

imorn blir det stan IGEN haha ska hämta ut en grej och sen köpa ett par skor som jag la undan idag:) får lön nästa vecka då blir det att shoppa ännu mer, gahh me like!
hoppas det blir sol imorn!

hörs!

Mcd

efter mitt senaste inlägg gick jag och mötte mamma, hon behövde bärhjälp. Och vet ni vad hon hade köpt!? min älsklingsmat, tacoröra (mammas recept) med taco chips, löööv it! så även fast jag hade ätit typ 10 min innan så var ja tvungen att käka när det var klart, jammi! sen gick jag och la mig, var sjukt trött. Elin är inte van att gå upp halv 7 på morgonen, inte min grej. Sen när jag vaknade igen, nån gång innan 7 blev det lite taco röra till och sen chips på det, fan vad jag var mätt! men eftersom jag var ganska pigg och uttråkad eftersom jag sovit ett tag så bestämde oss jag och emma för att ta en biltur ner till mcd, var ett tag sen sist. Marian hänge oxå på :) tog mig en mellan pomme och vatten till det, blev galet mätt eftersom jag redan var det innan. Dax att hitta tillbaka till gymet!
när vi lämnade av marian hängde jag med upp för att låna film, blev tre sycken. A guy thing, En dag i livet och Uptown girl. Någon som vet om dom är bra??

Ska iaf se på Uptown girl nu, såg ut som en sovvänglig film:)

nattiii


underbart

ja då kunde man blogga igen, inte för att jag försökt förns maria berätta att bloggen inte funkade igår men ändå.
Helgen var sjukt bra. Drog hem till maria i fredags när hon slutat jobba som ni vet, sen ringde maria till kungen för att höra vad han gjorde och han var på lokal fest i ektrop så blev att dra dit, men när ja druckit upp min andra cider, observera andra så skulle alla dra ut därifrån så jag och marian drog vidare till hennes syrra för att dricka mer. Sen blev det att röra sig mot staden, växla några ord med polisen och sen möta kusin vid deli och därefter hugo. vid 3 drog vi hem till en kompis för att "sova" men jag satt uppe tills typ 7, så blev att sova hela dagen sen. Lördagen blev det fest igen, fast nyktert denna gång. Drog till syrrans pojkväns kompisar, det var trevligt men jag var sjukt seg. I söndags blev det att jobba. Jobbad dag idag för första gången, lr blev inte så många timmar. Började 8.15 och slutar egentligen 15.45 men skulle på läkarbesök idag så slutade tidigt:P var inte så kul, man ringer då istället till företag, inte min grejj.....

Efter läkarbesöket blev det promenix med marian, sjukt skönt väder! äntligen är våren här, hoppas bara att den stannar oxå...

Ska strax möta mamsen så måste sticka