No one.

idag är det fredag och ikväll blir det utgång :) ska snart iväg till stan för att köpa nåt fint linne till kvällen. Blev inga slingor i håret idag:( natta hade fullt me kunder så jag får vänta tills nästa fredag. Men, men då har jag nåt att se fram emot iaf:)

Väntar nu på att syster ska komma hem från praktiken så att jag kan dra till staden, vill ju inte lämna casey själv:( men hon slutar kl. 13 så jag behöver nog inte vänta så länge, är inte riktigt klar än heller.

Nu ska jag platta håret och vänta på syster...

Ha en bra helg!


Såhär såg jag ut sist jag festade med natta:p


Sorry!

Flåt, jag sa ju att det säkert bara var en period:P men har inte hänt särskilt roliga saker i mitt liv just nu utan mest tvärt om.

Gick iaf aldrig ut i fredags orkade inte, var bara hemma och mysde istället. Och i lördags drog jag till min syrra strax innan kl 6 där var sarah, richard och tobbe (richards bror) vi drack och spelade ölspel och hade det jätte trevligt. tills jag och sarah fick för oss att vi ville hitta på nåt så malin som var på lokalfest för hennes mamma som fyllde typ 50 lr nåt kom och hämtade oss så drog vi dit och fortsatte att dricka och sen hamnade vi i stan där vi väntade på några kompisar till dom och jag vart bara för full och där förstördes hela kvällen och allt. Malins bror hämtade mig sen, tack! sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Och idag ska jag jobba.

Något som är lite rolig är att natta ska slinga mitt hår på fredag:) det ska bli spännande. Hoppas det blir bra bara! men det tror jag nog. Sen på kvällen blir det utgång :)


I lördags hos min syster. Jag i min egen lilla värld.

Dangerously in love.

Gud vad duktig jag har  blivit på att skriva blogg. Men tyvärr måste jag göra er (Emma) bevikna och säga att det nog bara är en period :/ snart kommer jag nog bli lika dålig på att skriva igen:P har mina perioder men ska försöka:)

Jag har kommit på att vi har ett badkar hemma :P badade både igår och idag och det är så skönt och avkopplande det hade jag glömt bort. Det är så att vi renoverar toaletten där nere där jag alltid var och duschade, borstade tänderna, sminkade mig osv. så nu får vi använda toaletten här uppe där vi istället för dusch har ett badkar:) ganska intressant att veta....eller inte vad vet jag:P

en sak till jag kommit på är att dangerously in love med beyonce är väldigt fin. Lyssnade på den för länge sen och så fick jag höra en tjej sjunga den på idol så då laddade jag ner den igen:)

"With you next to me, there's no darkness i can't overcome"

Idag är det redan torsdag och det innebär en ny arbetskväll för Elin och för Maria:D
äntligen någon jag känner som ska jobba:) förut kände jag massa som jobba där men en efter en slutade, alla förutom jag:( haha men Lollo ska kanske börja där och eventuellt Malin också så då får jag några vänner dit igen:)

Och imorgon står det ugång på schemat. Hoppas det blir roligt :)

Ne nu måste jag göra iordning mig för att dra och handla käk till jobbet.

image173
Träffen hos våran mentor. Bästa studenten- ta mig tillbaka

En dag med Malin.

Kom hem från Malin för en stund sen träffade henne på stan kvart i tre vi drog och käka och kollade runt lite sen drog vi hem till henne för att käka lite till och kolla på idol :D har alltid så roligt me henne fattar inte att vi ses så sällan när vi bor grannar haha det är ganska komiskt men eventuellt kanske det blir lite festande tillsammans på fredag skulle va kul för det verkar som att det blit utgång för mig ändå. Fick ett sms från natta idag där det stod "utgång på fredag då?;)" det kunde jag ju inte säga nej till (A) hahah...alltid lika svårflörtad.

Imorgon blir det jobb igen :/ fast då ska Maria jobba också:D då känns det inte lika hemskt att gå till jobbet.

NU ringer javi måste dra...

Det var inte igår...

Som jag skrev här men tänkte att jag skulle ta tag i det nu för emma skrev till mig förut att
"nu tycker ja det är dax för dej att skriva lite blogg" så here we go..

Känner egentligen att jag inte har sådär jätte mycket att säga eftersom jag i princip är arbetslös och gör inte mycket om dagarna eftersom alla jobbar eller går i skolan när jag är ledig och när jag ska till jobbet så slutar alla:/ inte så där jätte roligt kanske men så är det när man har ett skit jobb som man dessutom inte kan leva utan.

Saker och ting har varit lite upp och ner, ut och in. Ja, vad vi nu ska kalla det. Men efter vårat samtal så tror jag att du äntligen förstår och jag hoppas att det är så för just nu är det iaf bra och jag hoppas att det fortsätter så. Det blev bara för mycket helt enkelt.

Helgen blev lugn, jag låg hemma och var sjuk. Skit trisst! men syrran och hennes lilla familj kom hit och hjälpte pappa att renovera toan, jag hjälpte också till fast kanske inte sådär väst mycket eftersom jag fick springa och snyta mig varje sekund. Helgen var så seg att jag och kat bestämde att löninghelgen= näst nästa helg ska vi ut och festa ! och inte bara vi utan många fler lindis och lollo var också på G fick jag höra och förhoppningsvis får jag med kusinen också :D kul eftersom jag inte minns så mycket sist vi festa:/ så fest med mindre alkohol den här gången får det bli! nån mer som är på den helgen let me know ! och den helgen ska natta slinga mitt hår också :D så ser fram emot den helgen :)

Fredagen som kommer blir nog lugn för på lördag ska jag hem till syster för hennes pojkväns bror skulle komma dit och bjuda oss på lite rom och cola inte för att jag tycker om det men what the hell gratis är gott xD och kul har man alltid där borta.

Ne nu är det dags för käk eftersom jag ska iväg och jobba snart :( buhuhu...

Love<3

?

Everything is gonna be alright??

In uppsala.

Nu sitter jag här hemma hos Emma på Ritargatan 1 b i uppsala :)
Jag och Katta var framme i uppsala resecentrum klockan 16.09 i fredags där mötte vi Emma. Sedan cyklade vi med våra stora väskor hem till henne som tog ungerfär 10 minuter kanske lite mer. Kollade in hennes lilla mysiga lägenhet och sedan tog vi det bara lugnt eftersom Emma skulle börja jobba natt klockan 22.00. Sedan cyklade emma iväg och jag och kat satte på en film och försökte hålla oss vakna eftersom vi planerat att dra till Max och handla mat av emma klockan 01.00 vi satte på filmen cube som var alldeless för kompliserad för att våra hjärnor skulle hänga med den tiden, vi somnade till flera gånger men sen var edet dax att dra så vi cyklade iväg i våra myskläder vid 00.30 och jag beställde 1 hamburgare men Emma gav mig två:P en glass och så fick jag en läsk och kat köpte en hamburgare och en glass. Sen satt vi och kollade på emma när hon jobbade i sin maxmössa:D kul att se hur emma jobbar om dagarna när vi andra är i norrkan. Sedan cyklade vi hem igen för att sova. Vaknade till första gången id 04 så jonas(Emmas pojkvän) kom hem och sedan vid 06 igen av att emma kom hem från jobbet, vi växlade några ord innan jag somnade om igen. Jag och kat vaknade sedan upp vid 11 men emma kom inte upp förrns halv 1 :) sedan gjorde vi iordning oss och begav oss till stan, hittade dock inget jag ville ha:/ så vi gick till max istället och köpte oss en ostkaka (osäker på den engelska stavningen:P) sedan cyklade vi hem igen för att äta och vila och sen var det dags att böra förfesta:) vi drack våran cider som jonas var iväg och köpte när han vaknade och så spelade vi ölspelet med cider:P jonas var också med fast han drack öl :) sen vid halv 12 begav vi oss mot seven där vi dansade och hade skoj :) sedan cyklade vi hem i regnet nån gång efter 02 somnade typ direkt när vi kom hem  :P sen idag vaknade vi inte förrns halv 1 och då var det dags att göra iordning sig igen för att följa katta till tågstationen. Hon åkte hem vid halv 3 så hon är väl snart framme nu :) sen drog jag och emma till willys för att handla mat och så :) och nu har vi precis ätit. Emma gjorde spagetti och köttfärsås det var gott :D thanks! och ikväll ska vi till seven igen för det är krogsöndag och då är det gratis inträde + mat :D ska bli nice. Sen imorgon är det min tur att åka hem. Åker vid 4 och är hemma typ halv 7. Sen hoppas jag att ja får träffa min älska snart, cuz i miss him<3

Har iaf varit en jätte rolig helg här borta. Tack emma för allt :) <3

image171
vi igår på seven. Jag ser ut som ett mojje:P