Seansen

Seansen var väl inte direkt som vi hade tänkt oss. Mannen fick "kontakt "med våran gammelmormor, gammelmorfar, farmor och min gamla dagis kompis Stefan. Men det var ofta något som inte stämde. Han beskrev gammelmormor som nonchalant vilket inte stämmer alls. Han sa att farmor målade naglarna, som att det vore typiskt för henne, det stämmer inte heller. Farmor valde också att endast prata till våran moster. Vilket känns väldigt konstigt.

Han talade bara om oss, de bortgångna talade om för oss hur vi var och hur vi skulle tänka medan vi var mer intresserade att höra om hur de bortgångna har det.

Vi satt i samma rum som våran pappa gick bort i, ändå sa han ingenting om det. Borde inte ett medium känna av sånt? han nämde inte våran pappa alls. Vore mer sannorlikt att farmor nämnde sin son, våran pappa till oss, men istället valde hon att prata med våran moster om hennes familj som hon inte ens är släkt med. Ja, det var mycket som kändes konstigt så jag köpte det inte till 100% men nu har vi iaf testat det:)

Ikväll ska vi hem till faster Marita och äta och kolla på film från när vi var små, ska bli trevligt:)

ha en trevlig lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback