Netto

kollade igenom reklamen nu och såg ett reklamblad från netto, sveriges nya närbutik. Där fick jag syn på en jätte gullig hundjacka för 49 kr som jag skulle  vilja köpa till casey. Erbjudandet gäller från idag måndag 16/2 till söndag 22/2 den finns säkert inte i caseys storlek och sen är säkert inte materialet det bästa med tanke på priset. Men skulle va kul att testa för hon skulle va så söt i den!

         

Tänk er casey i den söta. Skulle även vilja köpa en aktivitetsboll till henne, hon har en röd som den på bilden men den har gått sönder. Hålet går inte att stänga helt så godiset åker ut utan att hon behöver kämpa. Hon älskar verkligen den leksaken. Jag vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick en sån, vill inget annat hellre än att se henne glad och lycklig, älskar henne så oerhört mycket. Den kärleken hon ger oss genom att bara finnas går inte att beskriva i ord. Hon är en del av familjen <3


Kommentarer
Postat av: Sarah

Aaa, den skulle hon bli söt i! stod det inte vad det fanns för st då? Hon är en stor del av våran familj =) Älskar henne som fasen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback